Jocul - Colecția mea Hot

Am o bibliotecă plină cu povești fierbinți și un raft întreg cu cele scrise de Hanna Lee. Cum plănuiam de mai multă vreme să am o secțiune de recenzii ale cărților erotice voi începe cu aceasta, ca un fel de aperitiv al genului.


Toate cărțile Hannei ar trebui să vină cu un avertisment: "Dacă sunteți single nu citiți cartea asta (și cu trei semne de exclamare)", dar cum lucrul ăsta nu se întâmplă, vă spun eu. Ca să nu ziceți că n-ați fost preveniți.


Revenim așadar la Jocul, pe care am încadrat-o la aperitiv doar pentru că este scurtă (puțin peste 100 de pagini) și intensă. "Gustul" cărții îți rămâne întipărit vreme îndelungată și îți face poftă de mai mult.


"Era mai înalt cu aproape douăzeci de centimetri și pe chipul lui cu ten alb, păr șaten închis și buze frumos conturate, putu citi imediat că și el avea un plan ascuns. Era aproape seducător de malefic.

Deodată, chipul lui deveni blând și vocea foarte calmă.

- Deci, Stăpână, pot să îți duc geanta până în birou?"


Dintre cei cinci prieteni și parteneri de afaceri, Lara este cea mai obsedată de control. Totul trebuie să fie perfect și la timp, totul în afara iubirii adevărate, în care nu crede. 💔 După o discuție în contradictoriu, aceasta acceptă propunerea lui Andrew la un joc cel puțin neobișnuit.


"- Timp de douăzeci și patru de ore sunt sclavul tău, fac tot ce-mi ceri tu, iar după acest timp, schimbăm rolurile."



De la contraziceri și până la seducție este, se pare, un drum foarte scurt, iar Lara se dovedește  inițial a fi o stăpână ineficientă și o sclavă neascultătoare. Oare va învăța Lara să își controleze pornirile declanșate de arta subtilă a prietenului ei? 


"- Un joc trebuie să fie amuzant, răspunse ea, însă el închise ochii și când îi deschise erau și mai tăioși.

- Nu și jocul ăsta, Lara. Scopul lui nu este să ne amuzăm, ci să ne facă să ne pierdem controlul."


Hmmm, cu un stăpân ca Andrew până și eu aș învăța chestii, deși mie nu îmi plac șatenii și nici material de supusă nu sunt - deși citesc de ani de zile literatură SM. 🔥

Ce v-aș mai putea spune fără a oferi spoilere masive? În primul rând veți roși des, mai ales dacă sunteți pudici din fire, vă veți trage partenerul mai aproape și veți fi tentați să începeți un joc. După câteva capitole citite vă veți întreba dacă prietenia celor doi va rezista sau vor sfârși prin a se iubi sau a se urî? 💘

Încă un efect secundar al acestei cărți este că vă veți dori să citiți toate cărțile scrise de Hanna, așa că va curm suferința și vă ofer din timp link-ul comorii literare.

Intrați pe Site-ul Vesper Books și aderați la fan-clubul VIP (Vesper Important People).


Click pe link, dragilor! 🔥

 PS: Aveți grijă la jocuri, s-ar putea să iasă cu scântei! 🧨

Comentarii

Postări populare