Hanna Lee - Mistere dezvăluite

Recunosc că am fost super entuziasmată atunci când Hanna a acceptat să facă parte din acest proiect minunat și să răspundă la câteva întrebări. Aceasta ne-a vorbit puțin despre cărțile sale și a anunțat apariția unui nou vecin în superba ei Serie.

Hai, că știu că sunteți curioși să aflați cum a răspuns întrebărilor.

Enjoy!

Bună, Hanna! Mulțumesc că ai fost de acord să faci parte din acest minunat proiect. Tu ești una dintre scriitoarele învăluite într-o aură de mister așa că am să încep cu o întrebare care ce află probabil pe buzele tuturor. De ce publici folosind un pseudonim?


Bună! 😘

Folosesc un pseudonim pentru a-mi proteja familia. Cu toate aceste rețele de socializare, nu aș vrea ca ei să fie deranjați de anumite persoane care nu știu să tragă linie între viața publică și viața privată a unui om. Așa că am făcut-o eu prin acest pseudonim care îmi ascunde doar identitatea, dar nu și personalitatea, pentru că mă străduiesc să fiu cât mai deschisă cu cititorii și să comuni cu ei de fiecare dată când am ocazia. 😊

 

Cum te caracterizează familia și prietenii și care este diferența dintre ce văd ei și ce crezi tu despre tine?

Toată lumea mă vede așa cum sunt de fapt: sinceră (brutal de sinceră, uneori, dar întotdeauna politicoasă. : ))  )

 

Ai publicat foarte multe cărți (recunosc că în bibliotecă am aproape tot ce ai scris), ai vreo carte sau serie pe care o iubești mai mult decât pe celelalte? Și, curiozitatea mea, vecinul nou. Când apare și cine este?😊

Toate cărțile mele au o valoare sentimentală și le-am considerat cândva ca fiind preferatele mele, dar mereu am venit cu ceva care mi-a ocupat un nou loc în inimă. În acest moment “Jocurile Zeilor” au un loc special, pentru că idea seriei mi-a apărut acum aproape zece ani și în tot acest timp am scris la ea, dar anul acesta am modificat tot și am compus de la zero “Regele Negru”. Am muncit mult la acest proiect, mai ales că îmbină destul de multe stiluri cu care am cochetat de-a lungul timpului: romance, erotic, fantasy, dark, enemy-to-lovers, revenge… 😊

Vecinul nou. Hmm... Andy vine cu “Micul meu secret păcătos” în câteva luni. Eu sper să îl avem în case de Crăciun, dar, ATENȚIE! Nu trebuie lăsat în preajma copiilor, că înjură cam mult! : ))) Cu toate că este un arogant vulgar cu cercei în multe zone... indecente, este un tip cu inimă mare, dornic să iubească la fel de mult pe cât o fac și cei din jurul său. Iar ac de cojocul lui are chiar Deea, fiica celui mai bun prieten, care este cu mult mai tânără decât el, dar cu o personalitate pe măsura “prințului” nostru. 😉

 

Ce înseamnă pentru tine sintagma “autor de succes”?

Acest lucru îl stabilesc întotdeauna cititorii și feedback-urile pe care aceștia le dau. Iar când mai multe persoane îți mărturisesc că le-ai schimbat viața cu cartea pe care ai scris-o, atunci cred că ești, cu adevărat, pe drumul cel bun.

 

Spune-ne mai multe despre proiectul Vesper. Ce “secrete” ne poți dezvălui? Cum a luat naștere și ce consideri tu că este de-a dreptul special la această editură?

Vesper a luat naștere pornind de la experiența unor autori care au spus cum ar vrea să fie editura de vis: o editură care să respecte autorul, să îl ajute să crească frumos și să îl răsplătească pe măsură pentru munca depusă. Secretul este că cei din spatele acestui business sunt oameni cu experiență în afaceri de ani de zile, dezvoltate, mai ales, la nivel internațional și care doresc să ducă Vesper Books la același nivel, atât pe plan local, cât și internațional.

 

Care este cea mai mare nebunie pe care ai făcut-o vreodată?

Nu îmi amintesc să fi făcut nebunii... Sunt sigură că oricât de nebunesc ar fi părut pentru unii, pentru mine a fost perfect normal (Oare...??)  : ))

 

Care este plăcerea ta vinovată?

Cumpărăturile online.

Friptura de vită de la Argentine.

Clătitele cu ciocolată din Edenland.

Ups... Cam multe!!!

 

Ce nu aș ghici niciodată despre tine?

Ce culoare am la păr 😊)))

 

Este ceva ce ai vrea să adaugi? Ce ai dori să le transmiți cititorilor acestui interviu?

Vreau să le mulțumesc că au dorit să afle mai multe despre mine prin acest interviu.

Totodată, vreau să le spun cititorilor mei cât de recunoscătoare le sunt pentru tot ce au făcut în ultimii patru ani, susținându-mă și încurajându-mă. Datorită lor am ajuns până aici și pentru ei încerc să vin cu povești cât mai frumoase, care să îi facă să viseze că finalurile fericite există și în realitate. 


Mulțumesc de răspunsuri!

 

Dragilor, vă invit pe site-ul Vesper, să aruncați un ochi peste colecția minunată de cărți semnate Hanna Lee.


Comentarii

Postări populare