A ta, Mia - o carte pentru cei născuți sub Zodia Ispitei

„A ta, Mia” - o carte pentru cei născuți sub Zodia Ispitei!

https://editurapetalescrise.ro/?filter_autor=catalina-pana

Nu vă lăsați păcăliți de inocența copertei!

Deși o fată cuminte, Mia are o latură foarte... îndrăzneață!

Pot oare dragostea și pasiunea pentru chipeșul Toni să înlăture stigmatul unui trecut dureros? Ori poate el să depășească traumele copilăriei pentru a o proteja pe cea care l-a cucerit cu o privire?

Erotism incitant, o dragoste fulgerătoare, jocul senzual al seducției, un pericol care pândește din umbră și fantomele unui trecut ce nu se lasă uitat alcătuiesc o poveste pe cât de fierbinte, pe atât de tulburătoare.

Povestea de dragoste dintre inocenta Mia și frumosul Toni este una clasică, boy meets girl, they fall în love, dar eu am încercat să aduc cititorul mai aproape de trăirile lor fizice și emoționale, dând naștere astfel unui cocktail exploziv și sexy.

Totul pornește de la un one-night-stand fierbinte, dar destinul îi aduce pe cei doi în același loc la doar două săptămâni după întâlnirea lor.

Avem așadar un bărbat traumatizat de violențele tatălui, în copilărie, și o orfană ce a crescut cu dogmele catolice ale mănăstirii unde a apărut pe lume. Mia trebuie să se descopere ca femeie, ca artista, ca om, simțind lipsa celei ce a născut-o în condiții incerte. Toni vrea să uite, deși poartă în suflet teama de a nu deveni ca părintele ce i-a făcut copilăria un iad.

Trecutul celor doi clocotește, iar pericolul apare de acolo de unde se așteaptă mai puțin. Se au, în schimb, unul pe altul și câțiva prieteni gata să le sară în ajutor.

Dialogul și monologul sunt pe alocuri amuzante, pe alocuri revelatoare, aducând treptat la suprafață secrete ce se vor uitate ori subiecte sensibile și atât de... umane.

Scenele erotice dintre cei doi sunt explicite, antrenante și intense, menite să transpună cititorul pe aripile intimității fără perdea.

Cu aproape 40.000 de citiri pe Wattpad, în doar 6 luni, A ta, Mia nu este o carte pentru pudici!

Vă urez lectură plăcută și va mulțumesc!

https://editurapetalescrise.ro/?filter_autor=catalina-pana


Fragment:

O fierbințeală m-a cuprins din cap până în picioare, uitându-mă în ochii ei mari și senini ca albastrul cerului de vară. O privesc de la masa alăturată în timp ce vorbește cu prietenele ei, lingându-și buzele pline și roșii după fiecare sorbitură din paharul colorat. Și jur pe inima mea că fiecare sorbitură i-o simt în mădularul deja întărit.

Ne-am intersectat privirea de câteva ori, dar niciodată contactul vizual nu a durat mai mult de o secundă. Pot să bag mâna în foc că am văzut chiar și un zâmbet timid, undeva în colțul gurii ei obraznice. Sau poate doar mi s-a părut? Femeile… cine dracu’ să le mai înțeleagă?!

Mai bine să ne-o tragem ca nebunii, decât să pierdem vremea stând la coadă pentru o amărâtă de săgeată din tolba înșelătoare a lui Cupidon.

A trecut mai bine de jumătate de an de când nu am mai futut o femeie și ultima dată am făcut-o din pură răzbunare. Aș fi putut la fel de bine să mi-o frec singur. În afară de eliberarea sexuală, nu am simțit absolut nicio satisfacție trăgându-i-o femeii care mă înșelase cu nenorocitul meu de contabil.

După ce am găsit-o pe Ramona călărindu-l pe canapeaua din sufragerie, i-am semnat demisia dobitocului cu un pumn în moacă, iar pe ea am târât-o până la poartă și am dat-o afară din curte doar cu ce avea pe ea. Adică cerceii cu diamante pe care i-i cumpărasem cu câteva săptămâni înainte, cadou de Crăciun. În rest era goală și nu m-a interesat faptul că afară erau -10 grade.

La o săptămână după m-am trezit cu ea la poartă cerșindu-mi iertarea. I-am dat fix pula. I-am tras-o în dușmănie, ca să își aducă aminte toată viața și am dat-o afară a doua oară, de data asta cu toate lucrurile pe care i le adunasem în doi saci de gunoi. Și când mă gândesc că prostul de mine voia să o ceară de nevastă.

Mă uit în jur, întrebându-mă de ce dracu’ m-am lăsat tras de frate-meu în club în seara asta. El cu iubita, eu solo. Mă simt ca a cincea roată la căruță.

De obicei, de ziua mea mă fac comod acasă cu o bere rece în față, de preferat singur.

Anul trecut, Ramona uitase cu desăvârșire de ziua mea și petrecuse cu fetele prin Centrul Vechi până la 4 dimineața, așa că m-am bucurat de berea mea în singurătate și de un meci de tenis pe canalul de sport. Acum mă simt ușurat de faptul că toanta și-a dat arama pe față înainte să mă leg la cap fără să mă doară.

Mai iau o gură din paharul cu whisky și mă zgâiesc la puștoaica minionă, întrebându-mă dacă are sau nu 18 ani.

După episodul din ianuarie, am început să detest femeile. Evident, nevoia de sex nu a dispărut. Doar azi am împlinit 33 de ani și evident că nu am ajuns la vârsta biblică cu pula bleagă în pantaloni.

Nu, chiar acum mi se întărește dureros privind-o pe zânuța de la masa de alături cum își linge buzele, închipuindu-mi cum ar arăta buzele alea roșii în jurul mădularului meu.

Nu știu cine e, dar știu că o vreau. Nu îi știu numele, dar știu că am nevoie de ea.

Văd cum una dintre prietenele ei o trage de mână, iar ea se ridică de la masă cu o mină crispată, apoi se lasă împinsă spre ringul de dans. Fundul mic și rotund i se mișcă în blugii mulați, în timp ce începe timid să danseze pe ritmul muzicii, păstrându-și ochii plecați.

După câteva minute, din boxe se aude Señorita de la Camila Cabello și Shawn Mendes, iar șoldurile încep să i se unduiască alene pe acordurile melodiei, dar se oprește brusc când o pereche de mâini îi cuprind talia; observ un tip dubios în spatele ei. Încearcă pentru câteva momente să se elibereze din strânsoare, dar nereușind, ridică privirea și se uită cu disperare în jur până când ochii ei se pironesc într-ai mei, implorând ajutor.

Mă ridic cu pumnii încleștați, lăsându-i pe Alex și Roxana să se giugiulească în voie pe canapea, îndreptându-mă spre mulțimea de trupuri în mișcare. O văd pe fată înălțându-și privirea spre mine, o oarece ușurare licărindu-i în albastrul ochilor.

Mă apropii la o respirație distanță și o iau de mâini, trăgând-o brusc spre mine, eliberând-o din ghearele dubiosului care se uită la mine de parcă m-ar sugruma. Evaluând însă riscurile, bătu în retragere. Sunt cu un cap mai mare decât el și de două ori mai masiv.

Zânuța se lipește cu totul de mine, iar fierbințeala obrazului ei pe pieptul meu se combină acum perfect cu bătăile inimii și cu ritmul muzicii. Mă aplec să îi vorbesc la ureche, buzele mele atingându-i în treacăt lobul moale, și o simt cum se înfioară în brațele mele.

- Ești bine?

Fata mormăie ușor la pieptul meu și clatină încet din cap.

- Vrei să iei o gură de aer?

Un alt mormăit care îmi face pieptul să vibreze.

- Hai cu mine. Vrei să îți iei ceva de la masă? Poșetă sau ceva?

- Mnu, spune ridicându-și privirea.

- Bine. Stăm puțin afară până te liniștești, apoi ne întoarcem. Da?

O dezlipesc de mine și o cuprind cu brațul drept pe după umeri.

Nu cred să aibă mai mult de 1,55. Abia dacă îmi ajunge la subraț și o strâng și mai tare de umeri, pentru a nu o pierde în mulțimea ce se îmbulzește pe ringul de dans, neobservând frământările ei.

O îndrum ușor spre ieșire, ferind-o de trupurile în mișcare.

Afară e destul de răcoare pentru o seară de iulie, dar trupul ei lipit de al meu îmi transmite o fierbințeală lichidă până în vârful firelor de păr.

Facem câțiva pași, de ajuns cât aerul curat să îmi potolească instinctul de a o înghesui în primul colț întunecat, pentru a-i explora fiecare centimetru de piele. Dar asta nu m-ar deosebi cu nimic de individul care mai devreme își pusese mâinile jegoase pe ea. 

CUMPĂRĂ




Comentarii

Postări populare